Thomsit - Vloertechnologie

Voorstrijken, lijmen, egaliseren: zekerheid gegarandeerd als u werkt met Thomsit

Professionele kwaliteit en gecoördineerde systeemproducten

Thomsit – het krachtige merk voor de vloertechniek.

Thomsit behoort al meer dan 70 jaar tot de bekendste merken op het gebied van vloertechniek. Met een breed scala aan producten, van de sanering en voorbereiding van de ondergrond via het egaliseren van de vloer tot het lijmen en bevestigen van de meest uiteenlopende vloerbedekkingsmaterialen, biedt Thomsit de professionele gebruiker optimale prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Bovendien profiteren de Thomsit-partners eveneens van een perfecte ondersteuning bij het plannen en realiseren van projecten.

De basis voor een goed advies is de permanente uitwisseling van ervaringen met vloerenleggers en handel. In de praktijk beproefde, innovatieve en uitgebreid geteste systemen zorgen steeds voor perfecte resultaten. Sinds januari 2017 is het merk Thomsit het nieuwe hoofdmerk in het productportfolio van de PCI-Groep voor West-Europa.

Wij denken en handelen duurzaam.

U kunt van ons een hoge mate van verantwoordelijkheid verwachten als het gaat om gezondheid, milieu en duurzaamheid. Wij werken proactief aan duurzame oplossingen, die veel verder gaan dan de wettelijke normen.

     

Adviseurs


Onze experts adviseren u ook graag op locatie.

Zoek de adviseur in uw regio